Applicatie en mediaontwikkelaar

Regio College, In Zaandam
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Computers hebben voor jouw geen geheimen meer. En hoe leuk is het dan als je zelf software kunt gaan ontwikkelen? Met de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar van het Regio College ga jij een interessante toekomst tegemoet!

Wat leer je bij de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar?

Applicatie en MediaontwikkelaarEen applicatie- en mediaontwikkelaar mbo ontwikkelt applicaties en nieuwe software en zorgt ervoor dat het betreffende computerprogramma optimaal werkt. In jouw toekomstige functie moet je kunnen ontwerpen, testen, analyseren en onderhouden. En al deze vaardigheden leer je bij de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar van het Regio College. Je doet kennis op van de gangbare programmeertaal en je leert hoe je dit om moet zetten in goed werkende applicaties en websites. Daarbij zorg je ervoor dat je het programma stap voor stap in kaart brengt zodat je geen essentiële onderdelen vergeet. Door opdrachten zelfstandig én in teams uit te voeren, leer je meteen waar je talenten liggen. Maar als beginnend ICT'er weet je misschien nog niet zo goed welke opleiding van het Regio College het beste bij je past. Daarom volg je het eerste jaar van de applicatie- en media ontwikkelaar opleiding samen met de opleidingen Medewerker Beheer ICT en ICT-beheerder.

Ontwikkel jezelf verder met aanvullende cursussen

Als applicatie ontwikkelaar mbo ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Daarom kun je bij het Regio College aanvullende ICT-certificaten behalen. Zo ben je met de applicatie ontwikkelaar opleiding nog interessanter voor het bedrijfsleven.

Aankomende startdata

1 course available

Augustus

  • Default Event Type
  • Zaandam
  • Nederlands

Diploma

Wil jij je diploma voor de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar van het Regio College behalen? Na 2,5 tot 3 jaar studeren mag je je officieel applicatie- en mediaontwikkelaar mbo noemen. Maar bij de applicatie- en media ontwikkelaar opleiding wordt een goede vooropleiding beloond. Daarom kunnen studenten met een mbo-diploma ICT op niveau 3 al binnen 2 jaar de opleiding afronden.

Toekomstperspectief

Met de mbo-opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar word je een echte expert op het gebied van programmeren. En van die kennis maken ondernemers graag gebruik. Ga je werken op een ICT-afdeling van een bedrijf dan bedenk je misschien wel een applicatie waarmee je het voorraadbeheer makkelijker maakt. Of wellicht ben je verantwoordelijk voor het bouwen en het onderhouden van de website. Wil jij je nog verder ontwikkelen als na de applicatie- en mediaontwikkelaar opleiding? Het hbo heeft verschillende studies die hierop aansluiten.

Toelatingseisen

Wil je leren voor applicatie- en media ontwikkelaar mbo dan moet je wel aan de toelatingseisen voldoen. Heb je een vmbo-diploma kl, gl of tl of ben je in het bezit van een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo? Dan mag je je inschrijven voor de applicatie ontwikkelaar opleiding van het Regio College. Ook met een mbo-diploma op niveau 3 ben welkom op de opleiding.

Kosten

  • Vanaf 18 jaar betaal je lesgeld. Dit is wettelijk verplicht. 
  • De kosten voor opleidingsgebonden leermiddelen bedragen ± € 450.
  • De niet-opleidingsgebonden kosten bedragen ± € 25.
  • Heb je nog geen laptop, dan moet je deze aanschaffen om de opleiding te kunnen volgen. De kosten hiervoor zijn ongeveer € 500.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Applicatie en mediaontwikkelaar en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College