Juridisch-administratief medewerker

Regio College, In Zaandam
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Juridisch-administratief medewerker

In elke samenleving zijn er geschillen. Kijk maar om in je eigen omgeving. Misschien ken je wel iemand die een geschil heeft met zijn werkgever. Of wellicht loopt het niet zo lekker tussen een huurder en een huurbaas. Een Juridisch-administratief medewerker helpt in dat geval om tot een rechtvaardige oplossing te komen. Zie jij graag dat het recht overwint? Dan past de opleiding Juridische Dienstverlening van het Regio College perfect bij jouw ambities!

juridish medewerker zakelijke dienstverlening

Wat leer je bij de opleiding Juridisch-administratief medewerker?

Als Juridisch-administratief medewerker heb je heel wat kennis nodig. Je moet weten wat er gangbaar is binnen het erfrecht, strafrecht en het arbeidsrecht. En wat dacht je van het sociaal recht en het bestuursrecht? Bij de juridisch medewerker opleiding van het Regio College verdiep je je in al deze soorten recht zodat je na het behalen van je diploma een brede kennis hebt. Daarnaast krijg je opleiding Zakelijke Dienstverlening inzicht in bedrijfseconomische zaken. Hieronder vallen bijvoorbeeld de jaarrekening en de inkomstenbelasting. Maar een goede Juridisch-administratief medewerker moet meer in huis hebben. Bij het Regio College ontwikkel je daarom je managementvaardigheden en leer je meer over public relations. Om al deze kennis goed in de praktijk te kunnen brengen, loop je bij de opleiding Zakelijke Dienstverlening stage bij twee erkende leerbedrijven. Hier leer je alle ins en outs van dit veelzijdige vak.

Aankomende startdata

1 course available

Augustus

  • Default Event Type
  • Zaandam

Diploma

Diploma

Na het behalen van je diploma van het Regio College mag jij je Juridisch-administratief medewerker noemen. Maar voor je je diploma mag ophalen, heb je eerst nog een studie van 3 jaar voor de boeg. Heb jij een groot rechtvaardigheidsgevoel én zet je je graag in voor anderen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan van de opleiding Juridische-administratief dienstverlener.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na de opleiding Juridisch-administratief medewerker?

Met een diploma van de Juridisch-administratief medewerker opleiding ben je klaar voor je eerste baan. Veel grote bedrijven hebben een aparte juridische afdeling waar je aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan overheidsinstellingen, gemeentes of bij een woningbouwvereniging. Ook een baan bij een notaris of een advocatenkantoor behoort tot de mogelijkheden. Wil je na de opleiding Juridische dienstverlening liever verder leren? Met jouw diploma kun je gemakkelijk doorstromen naar het hbo.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De opleiding Juridisch-administratief medewerker van het Regio College is een 3-jarige BOL-opleiding op niveau 4. Wie wil worden toegelaten, moet minimaal in het bezit zijn van een vmbo-diploma kl, gl of tl. Hierbij heb je wel wiskunde, economie of een tweede moderne taal in je pakket nodig. Zit je op de havo dan is een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo voldoende om te gaan leren voor Juridisch-administratief medewerker.

Kosten

De kosten van de opleiding Juridisch-administratief medewerker bestaan uit:

  • lesgeld (vanaf 18 jaar);
  • opleidingsgebonden leermiddelen, ongeveer € 430;
  • een vrijwillige bijdrage van € 25.

 

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Juridisch-administratief medewerker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College