Straatmaker 3

ROC van Amsterdam, In Diemen

Over deze opleiding

Dankzij jou ligt de straat er weer strak bij. Jij bereidt het werk voor, zet de straat af en zorgt dat stenen, zand en gereedschap op een handige plek liggen. Je verdeelt het werk onder je ploegmaten en begeleidt ze als dat nodig is. Je werkt meestal aan straten en trottoirs, maar ook aan tuinen, bedrijfsterreinen, parken en speeltuinen. Jouw werkplek is buiten, in weer en wind. Jij kunt dus wel tegen een stootje. Je werkt steeds weer op andere plekken, als straatmaker is geen dag hetzelfde!

Werken en leren staat voorop. Je krijgt leuke beroepsopdrachten waarbij de theorie direct behandeld wordt. Je docent op school en leermeester binnen het bedrijf zullen je tijdens de gehele opleiding begeleiden. Een groot gedeelte van de opleiding volg je binnen een leerbedrijf.

Toelatingseisen

Werk hebben bij een erkend leerbedrijf.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam