Vakman Grond-, Weg- & Waterbouw 2

ROC van Amsterdam, In Diemen
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Jij houdt van aanpakken en ruimte om je heen. Met je ploegmaten ben jij vooral buiten aan het werk. Met flinke machines graaf je sloten en sleuven. Je legt wegconstructies, waterleidingen of riolering aan. Je moet wel een beetje avontuurlijk zijn: soms werk je 's nachts of op gevaarlijke plekken. Je houdt je ook bezig met het werken aan het wegennet. Dan bestaat je werk uit het machinaal graven van sleuven en het uitvoeren van meet en uitzetwerkzaamheden. Je werkt bij aannemers in de infrastructuur. Je opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeentes. Maar ook grote havenbedrijven en een bedrijf als Schiphol kunnen je goed gebruiken.

Werken en leren staat voorop. Je krijgt leuke beroepsopdrachten waarbij de theorie direct behandeld wordt. Je docent op school en leermeester binnen het bedrijf zullen je tijdens de gehele opleiding begeleiden. Een groot gedeelte van de opleiding volg je binnen een leerbedrijf.


Toelatingseisen

  • Werk hebben bij een erkend leerbedrijf
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam