Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Audio Engineering Certificate

SAE Institute Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
24 weken
Startdata
Amsterdam
Maart 
September 

Over deze opleiding

Audio Engineering Certificate - SAE Institute Amsterdam

Heb jij altijd al eens audio willen mixen en masteren? Of zie jij jezelf al zitten achter een echte mengtafel? Dan zit je bij de cursus Audio Engineering Certificate van SAE Institute helemaal op je plek!

Verken de basisprincipes van audiotechniek

De cursus Audio Engineering is een mooie introductie in geluidstechniek. Je maakt geluidsopnames en leert je hoe je deze moet bewerken tot ze technisch perfect zijn. Natuurlijk neem je zelf plaats achter de mengtafels en de computers met audiosoftware. De professionele docenten geven je tips en tricks zodat je technisch steeds beter wordt.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Deze cursus Audio Engineering is bedoeld als een eerste kennismaking met het vak. Je komt in aanraking met onderwerpen als:

  • Geluidstheorie
  • Equalizers en filters
  • Digitale opname oplossingen (DAW)
  • Microfoontechnieken
  • Akoestiek

Natuurlijk werk je onder begeleiding ook aan je opnametechniek en je mix- en mastertechniek. Eigenlijk alle onderwerpen waar een audiotechnicus mee te maken krijgt, komen bij deze cursus aan bod.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een Audio Engineering Certificate op zak?

Deze cursus van SAE Institute is niet zozeer loopbaan-gericht. Het is vooral bedoeld voor enthousiaste beginners die graag wat meer willen weten over het vak. Misschien zit je wel in een band en wil je meer weten over het mixen en masteren van je muziek. Maar het kan ook zo zijn dat je droomt van een baan in de geluidstechniek en dat je met deze cursus alvast een goede basis wil leggen. Na het behalen van je certificaat kun je zo doorstromen naar een van de echte opleidingen van SAE Institute.

Toelatingseisen

Toelatingseisen en cursusduur

Heb jij interesse in geluidstechniek en wil je graag je Audio Engineering Certificate halen? Als je 16 jaar of ouder bent mag je beginnen aan deze cursus. Deze Audio Engineering cursus duurt in totaal 24 weken. Je hebt één keer per week les zodat je de cursus gemakkelijk kunt combineren met al je andere activiteiten.

SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam is gelegen in levendig Amsterdam-Noord, het creatieve hart van Amsterdam en een van de snelst groeiende gebieden van de stad. Het gebied ligt dicht bij het Centraal Station (een kort tripje met de pont over het IJ),...


Lees meer over SAE Institute Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Audio Engineering Certificate en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam

Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Audio Engineering Certificate? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's