WO Master

Construction Management & Engineering - 3TU

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Momenteel staat de bouwsector zwaar onder druk vanwege een toeneemde vraag vanuit de markt voor meer transparantie, klantgerichtheid en innovatie.

Daarnaast is er maatschappelijk gezien steeds meer behoefte aan duurzame oplossingen. Hierdoor krijgen bijvoorbeeld de levenscyclusaspecten van gebouwen of civiele kunstwerken, kwaliteitszorg en het verzekeren van samenhang meer en meer aandacht. Daarnaast neemt ook de complexiteit van bouwprojecten toe, zowel door zaken als nieuwe (EU) regelgeving en een toenemende betrokkenheid en be√Įnvloeding van belanghebbende partijen in het bouwproces als door het bouwen in gebieden met een hoge bebouwingsdichtheid.

Als gevolg van deze veranderingen is er (toenemende) behoefte aan een ander soort vaardigheden en kennis van de (toekomstige) manager in de bouw; een combinatie van enerzijds gedegen kennis integraal ontwerpen en engineering en anderzijds kennis van processen, lifecycle en risicomanagement, nieuwe contract- en samenwerkingsvormen, systems engineering en de belangen van all stakeholders. Of het nu gaat om een ingewikkelde constructie, een multidisciplinair bouwproject of een advies voor de overheid, de bouwsector kan simpelweg niet zonder goed opgeleide managers die hun brede algemene kennis op allerlei situaties kunnen toepassen.

Construction Management and Engineering (CME)

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Construction Management & Engineering - 3TU en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Delft
Stevinweg 1
2628 CN Delft

Faciliteiten TU Delft

De Technische Universiteit (TU) Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. De universiteit staat ook internationaal hoog aangeschreven en loopt voorop in onderzoek naar technologische vernieuwingen. Het onderwijs is altijd actueel, praktisch en wordt telkens verzorgd vanuit...

Lees meer over Technische Universiteit Delft