HBO Bachelor

Toneelschool

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je wilt spelen, en je hebt een buitensporige belangstelling voor theater en film. Je bezoekt regelmatig voorstellingen en hierdoor wordt je liefde voor acteren alleen maar aangewakkerd.

Je wilt zelf op de vloer of op de set staan en aan een publiek vertellen
over de wereld om je heen. Je bent bereid hard te werken om je ambitie waar te maken. ArtEZ Toneelschool reikt je de kennis en het gereedschap aan om een zelfstandig acteur te worden in de volle breedte van het vakgebied; voor theater, film en televisie. De opleiding geeft je de mogelijkheid om ontluikende kwaliteiten als regisseur of schrijver te ontplooien. Daarnaast heb je de kans om eigen films en voorstellingen te maken. Een grote variëteit aan docenten uit het Nederlandse en het internationale werkveld begeleiden je daarbij.

Je kunt deze opleiding studeren in Arnhem. Meer info is te vinden op www.artez.nl

Diploma

B
ArtEZ University of the Arts
Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...

Lees meer over ArtEZ University of the Arts