HBO Bachelor

Ondernemerschap & Retail Management

Avans Hogeschool, In Den Bosch
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je droomt van ondernemen in een dynamische omgeving, zoals retail. Met Ondernemerschap & Retail Management (ORM) geef je je carrière een vliegende start.

Als manager in de retailbranche of als zelfstandig ondernemer ken je alle facetten van de bedrijfsvoering. Jij bent succesvol, want je zoekt altijd naar innovatieve mogelijkheden om toekomstgericht en duurzaam te ondernemen.

Jij bent flexibel en ondernemend. Je hebt doorzettingsvermogen. Je maakt makkelijk contact met anderen en bent gericht op samenwerken. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en gaat daar creatief mee om. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Succesvol ondernemen of managen in een dynamische (retail)omgeving is jouw passie. Je wilt het verschil maken. En je bent bereid om daar hard voor te werken.

Je onderzoekt en realiseert samen met het bedrijfsleven innovatieve mogelijkheden om toekomstgericht en duurzaam te ondernemen. Je leert over consumentengedrag, retailmarketing, bedrijfsvoering, leidinggeven en nieuwe ontwikkelingen. En hoe je inspeelt op trends in online marketing of e-commerce. Wij zijn gecertificeerd als e-Academy. Dit betekent dat de opleiding ORM up-to-date is en aansluit bij het werkveld.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science (BSc) voeren.

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool