Fitness Outdoor Specialist / Bootcamp Trainer

EFAA, In Weert
Tijdsduur
2 dagen
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4
Tijdsduur
2 dagen
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Fitness Outdoor SpecialistZie jij jezelf al werken als fitness outdoor specialist / bootcamp trainer? Dan zit je helemaal goed bij deze praktijkgerichte opleiding van EFAA!

Wat leer je bij deze praktijkgerichte opleiding?

Outdoor trainingen geven leer je vooral door het gewoon te doen. Maar voor je echt naar buiten gaat, krijg je eerst een stevige theoretische basis. Zo komen bijvoorbeeld aan bod:

  • Trainingsprincipes
  • Energiesystemen
  • Verschillende trainingsvormen (core, balans, kracht en dergelijke)
  • Veiligheid

Daarna is er aandacht voor het samenstellen van bootcamp- en outdoortrainingen. Welke oefeningen kun je het beste doen? En hoe gebruik je de omgeving voor je training? De tweedaagse opleiding geeft antwoord op al dit soort vragen.

Diploma

Ontvang het officiële diploma

Na de twee lesdagen volgt er een examen. Als je hiervoor slaagt dan mag je het officiële EFAA diploma in ontvangst nemen.

Toekomstperspectief

Aan het werk als fitness outdoor specialist

In de sportschool staan de meest uiteenlopende apparaten waar je mensen op kunt laten trainen. Maar in de buitenlucht moet je creatief zijn. Een bootcamp trainer weet elementen uit de natuur te gebruiken voor de trainingen. Je begeleidt je groep bij oefeningen op het gebied van snelheid, uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit en balans. Met een gevarieerd trainingsschema weet je van elke les weer iets bijzonders te maken.

Toelatingseisen

Voor wie is deze training bedoeld?

De EFAA verwacht van de cursisten dat ze al een goede basiskennis hebben van anatomie, fysiologie en trainingsleer. Deze kennis doe je op bij de opleiding Fitnesstrainer A. Voldoe jij hieraan en kun je niet wachten om aan de lessen te beginnen? Schrijf je dan snel in!

Kosten

Voor de lessen van de opleiding Fitness Outdoor Specialist / Bootcamp Trainer betaal je €295,-. Dit bedrag is inclusief cursusmaterialen, maar exclusief examengeld. De examens kosten je nog €55,- extra.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Fitness Outdoor Specialist / Bootcamp Trainer en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
EFAA
Lifestyle Vitae
Houtstraat 14
6001 SJ Weert

Welke opleidingen kun je volgen bij EFAA?

EFAA is gespecialiseerd in opleidingen voor fitnesscoaches, personal trainers en leefstijlcoaches. Alle opleidingen zijn gericht op duurzaam bewegen. Het gaat dus niet om snelle resultaten, maar om het effect op de lange termijn. Kun jij je vinden in deze visie?...

Lees meer over EFAA