HBO Bachelor

Bedrijfskunde en agri-foodbusiness (Venlo)

HAS Hogeschool, In Venlo
Tijdsduur
4 jaar
Next course start
Jaarlijks in september zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
4 jaar
Next course start
Jaarlijks in september zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Studeer Bedrijfskunde en Agri-foodbusiness in Venlo! Bedrijfskunde

Het ene moment zit je achter de boeken en de cijfers, het volgende moment sta je op het veld of in de kas. Dat typeert de hbo opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness in Venlo. Hier leiden we je op tot de ideale gesprekspartner voor ondernemers in de agri- en foodsector. Met kennis van planten, dieren en food, maar vooral van innovatieve bedrijfsvoering. Financiële zaken, logistieke uitdagingen, marketing en sales: het komt allemaal aan bod. Met volop inspiratie uit de praktijk, want Venlo is een agri-food hotspot die barst van de innovatieve bedrijven.

Het doel? Jou opleiden tot dé ideale gesprekspartner voor de agrarische ondernemer die beschikt over alle ins en outs van het bedrijfsleven in de groene sector. Je bent dus thuis in zowel planten en dieren, maar vooral in de innovatieve bedrijfsvoering!

Je maakt tijdens de opleiding kennis met alle processen die zich in het agrarische bedrijfsleven afspelen. Denk hierbij aan import en export, logistiek, financiën, marketing, productie, verkoop en personeelsmanagement. Je ziet het, de studie is een volwaardige hbo opleiding bedrijfskunde, maar met een focus op agro en food.

Afwisselend programma

Je bent tijdens de lesweken ontzettend afwisselend bezig. Zo ben je de helft van de tijd druk bezig op school, de andere dagen spendeer je aan groepsbezoeken bij bedrijven. Dit kunnen winkelbedrijven zijn, maar ook productiebedrijven. Tijdens deze excursies kijk, praat en onderzoek je mee in en voor de praktijk!

De praktijk zorgt zelf voor de casussen, die hoef je niet zelf te bedenken. De agrarische sector en HAS Hogeschool werken nauw samen en de bedrijven ontvangen graag de studenten van HAS.

Aankomende startdata

1 course available

Jaarlijks in september

  • Default Event Type
  • Venlo
  • Nederlands

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness ontvang je het HBO Bachelor diploma.

Toekomstperspectief

Met de hbo-opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness van HAS Hogeschool kun jij carrière maken in agrarische sector. Met deze bachelor van de HAS Hogeschool kun jij bij verschillende instellingen in de agrarische sector aan de slag als agrarisch bedrijfskundig ingenieur. Na de opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness kun jij werken als:

  • Commercieel Manager
  • Zelfstandig ondernemer
  • Logistiek Manager
  • Financieel Adviseur
  • Kwaliteitsmanager

Toelatingseisen

Om toegelaten te kunnen worden aan de opleiding Bedrijfskunde en Agri-foodbusiness moet je voldoen aan de volgende eisen:

HAVO met profiel: 
Natuur en techniek,
Natuur en gezondheid,
Economie en maatschappij
Cultuur en maatschappij met wiskunde A of B

VWO met profiel:   
Natuur en techniek
Natuur en gezondheid
Economie en maatschappij
Cultuur en maatschappij

Ook als je als mbo’er wilt doorstromen naar de hbo-opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness aan HAS Hogeschool, dan moet je voldoen aan mbo niveau 4 met wiskunde.

Kosten

  • Het wettelijke collegegeld bedraagt: € 2.006,-
  • Het instellingscollegegeld bedraagt: € 6.675,-.*

(Het HAS-instellingscollegegeld is in het verleden vastgesteld op basis van het wettelijke collegegeld en de hoogte van de Rijskbijdrage. Jaarlijks wordt dit bedrag bijgesteld rekening houdend met het wettelijke collegegeld en een inflatie-correctie.)
* Instellingscollegegeld moet je betalen als je al een HBO of WO studie hebt afgerond.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde en agri-foodbusiness (Venlo) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
HAS Hogeschool
Onderwijsboulevard 221
5223 DE DEN BOSCH

HAS Hogeschool is dé hogeschool voor voltijd hbo bachelor opleidingen op het gebied van agro, food en leefomgeving met vestigingen in Den Bosch en Venlo.  Met 3200 voltijd hbo studenten, 300 cursisten die een opleiding of training volgen bij HAS Kennistransfer...

Lees meer over HAS Hogeschool