Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Nijmegen
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd
Jaarlijks in september & februari

Facility Management

Facility Management - HAN Economie, Management en Recht

Hbo bachelor opleiding Facility Management - HAN Economie, Management en RechtBij jou op school is het vast goed geregeld: de lokalen zijn schoon als je ’s morgens binnenkomt, de kantine heeft een breed assortiment en is op de juiste tijden geopend. En er is brandblusapparatuur aanwezig, waarvan de jaarlijkse controle goed en op tijd verloopt. De diensten of services die we hier noemen zijn Facility Services. Als facility manager laat je het wonen, werken of verblijven van mensen zo goed mogelijk verlopen. Het draait hierbij om huisvesting, services en facilitaire en logistieke processen. Tijdens je opleiding leer je hoe deze zaken in goede banen leidt.

Hbo bachelor Facility Management, iets voor jou?

De basis van de opleiding Facility Management bij de HAN is bedrijfskundig/bedrijfseconomisch. Je wordt opgeleid in de volledige breedte van het vakgebied aan de hand van de 3 beroepstaken:

  • Huisvesting
  • Services
  • Facilitaire- en logistieke processen

Tegelijkertijd word je opgeleid tot manager – met vakken als organisatiekunde, leiderschap, communicatie, recht, duurzaamheid, financieel management en marketing. Zo biedt de hbo-opleiding Facility Management je een mooie mix van management en facilitaire dienstverlening.

Opbouw opleiding Facility Management

De opleiding Facility Management bestaat uit een propedeusejaar en de hoofdfase, die drie jaar duurt. Zeker in het eerste leerjaar heb je veel contacturen en kun je rekenen op een goede begeleiding. In de hoofdfase volg je onder meer een minor: een keuzevak waarmee je je kunt specialiseren in een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld Evenementenmanagement of Makelaardij. In het derde jaar loop je stage bij een bedrijf of instelling. Leuk, want nu kun je je kennis in de praktijk brengen. Het laatste half jaar van je opleiding staat in het teken van je afstudeerproject. Voor studie, stage of afstuderen kun je trouwens ook naar het buitenland. Een bijzondere ervaring!

Toelatingseisen

Toelating tot de hbo bachelor opleiding Facility Management

Er zijn verschillende vooropleidingen waarmee je toegelaten wordt. Je kunt in ieder geval beginnen met studeren als je één van de volgende diploma's op zak hebt:

  • Havo of vwo met profiel Economie en Maatschappij
  • Mbo niveau 4
  • Hbo of wo

Voldoe je niet aan de toelatingseisen, maar wil je wel graag Facility Management studeren? Als je bij de start van de opleiding (1 september of 1 februari) 21 jaar of ouder bent, kun je een toelatingsonderzoek doen. Hiermee kijken we of je voldoende niveau hebt om te beginnen aan de opleiding.

Diploma

Diplomering hbo bachelor Facility Management

Bij het succesvol afronden van de hbo bachelor opleiding Facility Management ontvang je een diploma van HAN en mag je de titel Bachelor of Business Administration voeren.

Kosten

Prijsspecificatie opleiding Accountancy

Wil je meer weten over de kosten van deze opleiding?

HAN - Economie, Management en Recht

HAN - Economie, Management en Recht

HAN - Economie, Management en Recht

Welkom bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ruim 30.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. De synergie...


Lees meer over HAN - Economie, Management en Recht

Meer informatie of aanmelding Open Dag? Vul hieronder je gegevens in.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens Facility Management

HAN - Economie, Management en Recht

Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact
Ik ontvang graag nadere opleidingsinformatie per post en/of e-mail
Open dagen
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.