HBO Bachelor

Informatica

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan waarbij je je onder andere bezig houdt met softwaresystemen, informatiesystemen of telematicatoepassingen?

ICT is overal om ons heen te vinden. Jij bent als informaticus de specialist in het maken van grote en complexe informatiesystemen die snel, efficiënt en veilig werken. Dit varieert van webshops en apps tot big data analyses van social media. Bij het ontwikkelen van deze systemen kom je in aanraking met verschillende programmeertalen als: JavaScript, HTML5, CSS3, Java (Object georienteerd programmeren), vanaf het tweede jaar is hierin meer variatie. Naast het programmeren en ontwikkelen van verschillende toepassingen leer je ook samenwerken met medestudenten of met studenten van andere opleidingen.

De deeltijdopleiding Informatica is bedoeld voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Tijdens je studie is er aandacht voor je persoonlijke en beroepsontwikkeling. Je krijgt de hulp en begeleiding waaraan je zelf behoefte hebt; zo geef je zelf sturing aan je eigen studieloopbaan en beroepscarrière. Ben jij nieuwsgierig, een puzzelaar, een beetje eigenzinnig, een doorzetter, geïnteresseerd in nieuwe mogelijkheden en/of toepassingen en werk je graag met en voor mensen? Dan is Informatica iets voor jou!

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Informatica en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam