Allround Schoonheidsspecialist

Instituut Thomas, In Den Bosch (+1 locations)
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Allround SchoonheidsspecialistEen schoonheidsspecialist maakt mensen nóg mooier dan ze zijn. Hoe? Dat leer je bij de opleiding Allround Schoonheidsspecialist van Instituut Thomas.

Wat leer je bij de opleiding Allround Schoonheidsspecialist?

Ieder mens is anders. En als schoonheidsspecialist is het jouw taak om goed naar mensen te kijken zodat je weet welke behandelingen het beste werken. Want je klanten vertrouwen op de kennis die jij hebt. De opleiding tot schoonheidsspecialist bestaat uit twee delen. Ten eerste ga je bezig met de verschillende technieken. Zo krijg je bijvoorbeeld les in visagie, bruiningsmethoden, nagelstyling en huidverzorging. Kortom, alles wat met beauty te maken heeft, komt aan de orde. Daarnaast richt je je op het opzetten van een eigen salon. Hoe stel je een ondernemingsplan op? En wat doet een goede PR voor je bedrijf? Jij weet het!

Diploma

Sluit je opleiding af met een erkend MBO-diploma

Na een jaar hard studeren, wil je graag aan het werk. Natuurlijk heb je daarvoor wel een diploma nodig. Studenten die slagen voor de examens krijgen dan ook het officiële MBO-diploma Allround Schoonheidsspecialist (niveau 4) uitgereikt.

Toekomstperspectief

Aan het werk als schoonheidsspecialist

Misschien denk je bij een schoonheidsspecialist vooral aan mooie make-up. Maar een echte allround specialist kan meer dan dat. Elektrisch ontharen, acnebehandelingen, camouflage en zelfs aromatherapie en kleuradvies: het hoort allemaal bij je vak. Met een diploma van Instituut Thomas kun je zo aan de slag bij een schoonheidssalon of wellnesscenter bij jou in de buurt. Al kun je natuurlijk ook een grotere uitdaging aangaan en je eigen salon openen.

Toelatingseisen

Een vervolgstudie tot allround beautyspecialist

Deze opleiding van Instituut Thomas is bedoeld voor studenten die in het bezit zijn van een MBO-diploma Schoonheidsspecialist (niveau 3). Maar dat is niet de enige eis die gesteld wordt. Je moet namelijk ook een contract hebben bij een erkend leerbedrijf. Zo doe je meteen praktijkervaring op als het gaat om bedrijfsvoering en het begeleiden van stagiaires. Wil je meer weten over deze toelatingseisen? Vraag dan direct meer informatie aan!

Kosten

Voor deze opleiding tot schoonheidsspecialist betaal je ongeveer €6500,- lesgeld. Reken er wel op dat er nog zo'n €2300,- bij komt voor boeken, materiaal en examens.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Allround Schoonheidsspecialist en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Instituut Thomas
Verwersstraat 51-53
5211 HT Den Bosch

Welke opleidingen kun je volgen bij Instituut Thomas?

Instituut Thomas is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Het maakt niet uit of je nu bezig wilt gaan met haar, make-up of nagels: bij Instituut Thomas vind je altijd een opleiding die bij je past! Instituut...

Lees meer over Instituut Thomas