Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Denim Developer

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Hou je van jeans en wil je graag denimcollecties ontwikkelen voor jeansmerken? Wil je alles weten over hoe een kledingstuk tot stand komt? Wil je je specialiseren in wassingen, technieken en duurzame ontwikkelingen? Wil je alles leren over het proces van katoenplant tot klant? Dan is deze opleiding bij Jean School iets voor jou!

Kijk voor meer informatie over deze opleiding ook op www.jeanschool.com


Deze voltijd opleiding op niveau 4 duurt drie jaar en bestaat uit een gevarieerd programma van praktijk- en theorielessen. Daarnaast vormen colleges van vakspecialisten, bedrijfsbezoeken en stage een belangrijk onderdeel van het programma.

Wat leer je?

Je volgt les in vakken als ontwerpen, patroontekenen, naaien, pasvormen, wassen en behandelen, maar ook in inkoop en merkenbeleid. Er wordt aandacht besteed aan historische kennis en duurzaamheid. Jean School richt zich op de internationale markt en daarom is Engels naast Nederlands de voertaal.

Grote merken als Levis, Hilfiger en Denham participeren in het onderwijsprogramma door gastcolleges, opdrachten en stageplekken aan te bieden. Je leert het vak dus echt in de praktijk.

Toekomstperspectief

Na je opleiding kun je aan de slag bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in denim. Afhankelijk van de mogelijkheden kun je gaan werken bij de ontwerp-, ontwikkel-, inkoop-, of productieafdeling.

Crebonummer

23207

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's