Denim Developer

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Hou je van jeans en wil je graag denimcollecties ontwikkelen voor jeansmerken? Wil je alles weten over hoe een kledingstuk tot stand komt? Wil je je specialiseren in wassingen, technieken en duurzame ontwikkelingen? Wil je alles leren over het proces van katoenplant tot klant? Dan is deze opleiding bij Jean School iets voor jou!

Kijk voor meer informatie over deze opleiding ook op www.jeanschool.com


Deze voltijd opleiding op niveau 4 duurt drie jaar en bestaat uit een gevarieerd programma van praktijk- en theorielessen. Daarnaast vormen colleges van vakspecialisten, bedrijfsbezoeken en stage een belangrijk onderdeel van het programma.

Toekomstperspectief

Na je opleiding kun je aan de slag bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in denim. Afhankelijk van de mogelijkheden kun je gaan werken bij de ontwerp-, ontwikkel-, inkoop-, of productieafdeling.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam