Junior Stylist (Sprintopleiding)

ROC van Amsterdam, In Hilversum
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben je gek op mode? En denk jij dat je het kunt maken in de fashion industrie? Ga dan voor de mbo-opleiding Junior Stylist van het ROC van Amsterdam. Wie weet leg je binnenkort wel de eerste hand aan je eigen collectie!

Hoe ziet de opleiding Junior Stylist eruit?

De modeopleiding is projectmatig opgezet. Het ene moment ontwerp je samen met je medestudenten een aantal collectie-items en het volgende moment krijg je de opdracht om een fotoshoot te organiseren. Door de vele gastcolleges en buitenlandse excursies raak je nog eens extra geïnspireerd.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma van het ROCvA?

Na twee jaar studeren mag je je diploma ophalen. Daarna kun je bijvoorbeeld gaan werken op de ontwerpafdeling van een confectiebedrijf. Maar ook voor het vak van stylist heb je alle kennis in huis. Met een diploma van het ROC kun je zelfs doorstromen naar het hbo. Misschien ga je wel naar het Amsterdam Fashion Institute. Of durf jij jezelf toch te bewijzen op The Royal Academy of Arts in Londen?

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Deze modeopleiding wordt gegeven op mbo-niveau 4. Om je in te kunnen schrijven, heb je minimaal een overgangsbewijs naar havo 5 nodig. Ook een mbo-diploma van een verwante opleiding geeft je toegang tot de lessen.

Kun jij niet wachten om de wereld kennis te laten maken met jouw gevoel voor mode? Zet dan vandaag de eerste stap en vraag vrijblijvend meer informatie aan!

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam