Junior Stylist

ROC van Amsterdam, In Amsterdam (+1 locations)
Taal
Nederlands
Taal
Nederlands
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben jij een fashion addict? Altijd op zoek naar nieuwe trends? Dan is dit de opleiding voor jou!

Als junior stylist ontwikkel je samen met de hoofdstylist kledingproducten. Je stelt collecties en bepaalt samen de kleuren, stoffen en fournituren. Je werkt ontwerpschetsen uit tot technische tekeningen en maakt samples en stylesheets. Je werkt met speciale tekenprogramma´s op de computer.


Tijdens de opleiding werk je aan je vaardigheden, vergaar je kennis over alle facetten van het vak en ontwikkel je een goede beroepshouding. Je houdt een portfolio bij. Elk leerjaar bestaat uit 4 periodes. In elke periode werk je aan één project, waarop je tijdens de klassikale lessen wordt voorbereid. Per leerjaar ga je 1 periode op stage.
Je wordt begeleid door vakdocenten en een studieloopbaanbegeleider. De opleiding wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid en een examen Nederlands, Engels, Duits en rekenen.

Toekomstperspectief

Als medewerker styling kun je o.a. werken bij de stylingafdeling, maar ook op de product-ontwikkelafdeling van een confectiebedrijf.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam