WO Bachelor

Nanobiology

Technische Universiteit Delft, In Delft (+1 locations)
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Nanobiologie is een relatief nieuw onderzoeksveld op het grensvlak van (nano)natuurkunde, biologie en geneeskundig onderzoek.

Er is nog veel te ontdekken op dit vlak, dus het is een uitdagende opleiding, vooral geschikt voor nieuwsgierige studenten. De opleiding is een samenwerking tussen de TU Delft en het Erasmus Universitair Medisch Centrum (Erasmus Universiteit Rotterdam), zodat je de expertises en sterktes van deze twee instellingen in je opleiding combineert.

Hoe ziet de opleiding eruit?
De grondige natuurkundige en wiskundige basis in de opleiding zal toegespitst zijn op de biomedische- en nanowetenschappen. Er zijn veel praktijkvakken in laboratoria, waarbij je de kans krijgt met geavanceerde onderzoeksapparatuur te werken. Zo wissel je bijvoorbeeld vakken als Fysische Instrumentatie en Optics & Microscopy af met een lab course Nanobiology. Een groot deel van de opleiding zal in het Engels zijn. Dit om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het internationale werkveld waar je met deze studie in terecht kunt komen. Je volgt de vakken in twee steden. Zo wissel je vakken als biofysica en thermodynamica & transport in Delft af met moleculaire biologie en genetica in Rotterdam.

Diploma

BSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Nanobiology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Delft
Stevinweg 1
2628 CN Delft

Faciliteiten TU Delft

De Technische Universiteit (TU) Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. De universiteit staat ook internationaal hoog aangeschreven en loopt voorop in onderzoek naar technologische vernieuwingen. Het onderwijs is altijd actueel, praktisch en wordt telkens verzorgd vanuit...

Lees meer over Technische Universiteit Delft