Taalreizen

Taalreis Engels in St. Paul's Bay

ESL Taalreizen, In St. Paul's Bay
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar St. Paul's Bay en leer Engels!

Lijkt het jou ook gaaf om een opleiding of cursus in het buitenland te volgen waarbij je de Engelse taal volledig leert kennen? Stel je eens voor; je vertrekt naar het prachtige eiland Malta waar je in St. Paul's Bay een taalreis Engels gaat volgen. Terwijl je daar een opleiding of cursus volgt, kun je heerlijk genieten van de prachtige stranden op Malta en ontdek je de omgeving van St. Paul's Bay en de rest van het eiland kennen. Klinkt dat voor jou ook als muziek in de oren? Bij ESL is het mogelijk om een taalreis te maken naar dit prachtige plaatsje St. Paul's Bay!

St. Paul's Bay

St. Paul's Bay is gelegen in het noorden van Malta en staat bekend om haar prachtige zandstranden en rotskusten. Het klimaat is hier op en top en je hoeft niet bang te zijn dat hier niets te doen is, want er zijn allerlei dingen te ontdekken. Er zijn volop leuke excursies te beleven naar onder andere Golden Bay, Valletta, Blue Lagoon en St. Julians. Het plaatsje San Pawl il-Bahar, voor ons voornamelijk bekend onder de naam St. Paul's Bay, is vernoemd naar de gelijknamige baai. In deze baai is een kleine haven te vinden waar enkele gezellige eet- en drinkgelegenheden gevestigd zijn. Daarbij kun je in St. Paul's Bay prima winkelen met allerlei soorten winkels aanwezig; er is voor ieders wat wils. Eén ding is in ieder geval zeker; je zal je tijdens je taalreis nooit hoeven te vervelen in St. Paul's Bay!

Informatie over de taalschool en cursussen

De taalschool in St. Paul's Bay is op communicatie gericht, welke de student motiveert zich openlijk uit te drukken in dagelijkse situaties. Gedurende deze taalreis wordt er les gegeven door gemotiveerde en gekwalificeerde leerkrachten welke al meerdere jaren ervaring hebben in het geven van Engels. De school in St. Paul's Bay beschikt over 8 ruime lokalen en een aantal gemeenschappelijke ruimte zoals een computerruimte en een lounge. Voor een taalreis bieden we een flexibele cursusduur aan, die van 1 week tot 1 jaar kan variëren. We hebben een standaard cursus, met 20 lessen van 45 minuten en een intensieve cursus, met 30 lessen van 45 minuten. Ook bieden we een Cambridge cursus aan met 30 lessen van 45 minuten.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • St. Paul's Bay
  • Engels

Diploma

Diploma voor je Engelse taalreis

Nadat je tijdens je Engelse taalreis de opleiding of cursus succesvol afgerond hebt, ontvang je een certificaat. Met dit certificaat heb je een bewijs van jouw gemaakte Engelse taalreis naar St. Paul's Bay, en dat staat natuurlijk extra goed op jouw CV! Ben jij al overtuigd? Vraag nu gratis informatie aan over deze onvergetelijke Engelse taalreis!

Toelatingseisen

Toelatingseisen voor de taalreis Engels

ESL biedt u op maat gemaakte cursussen Engels aan in St. Paul's Bay gedurende het hele jaar. Hiervoor zijn verder geen speciale toelatingseisen voor nodig. ESL Taalreizen biedt taalcursussen in het Engels aan voor alle leeftijden en voor mensen met welke wens dan ook. Kinderen, tieners, volwassenen, ouderen, iedereen kan bij ESL Taalreizen terecht voor een Engelse taalreis.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen