Leidinggevende evenementenorganisatie & recreatie

ROC Rivor, In Tiel
Tijdsduur
3,5 of 4 jaar
Tijdsduur
3,5 of 4 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wat houdt je beroep in?

Als Leidinggevende evenementen organisatie & recreatie weet je wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf in de recreatieve sector. Je bent verantwoordelijk voor een aantrekkelijk programma dat aansluit bij de wensen van de gast en de doelstellingen van de onderneming. Je hebt een aansturende en coachende rol. Je bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van collega’s en gasten. Je bent verantwoordelijk voor de afgesproken omzet en binnen richtlijnen voor het budget.

Je opleiding in het kort

Voor niveau 4 word je (mede)verantwoordelijk voor de organisatie van een evenement dat daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Je hebt de keuze om dit te doen tijdens je stage of in een projectgroep op school. Een ander onderdeel van de opleiding is het schrijven van je eigen ondernemingsplan. Hoe maak ik de begroting? Hoe zet ik mijn onderneming in de markt? Hoe ga je om met personeelsmanagement? Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

Wat heb je in je mars?

Je functioneert uitstekend in teamverband en kunt goed omgaan met mensen van verschillend niveau en karakter. Je werkt zelfstandig, hebt gevoel voor dienstverlening, bent commercieel ingesteld en hebt leidinggevende kwaliteiten. Zaken regelen doe je graag en je hebt geen 9-5 mentaliteit. Tenslotte ben je flexibel, creatief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Na je diploma

Je kunt gaan werken en op de arbeidsmarkt doorstromen naar het management of verder gaan als ondernemer. Ook kun je doorstromen naar een HBO-opleiding, zoals Hospitality, Eventmanagement, Vrijetijdsmanagement of HBO Toerisme. Ook andere HBO-opleidingen zijn mogelijk.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je het mbo-diploma.

Toelatingseisen

• diploma Leisure (niveau 3) of een opleiding op vergelijkbaar niveau.
Een intakegesprek kan bepalend zijn voor je toelating.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leidinggevende evenementenorganisatie & recreatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC Rivor
Postbus 365
4000 AJ Tiel

Missie ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum van regio Rivierenland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. Toch zijn ze een kleinschalige onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht, gedegen begeleiding en samenwerking met partners in de regio...

Lees meer over ROC Rivor