Medewerker Beheer ICT

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Een medewerker beheer ICT werkt graag met computers en netwerken. Je bent er namelijk de gehele dag mee bezig en je zorgt dat alles op de werkvloer van het bedrijf functioneert. Je collega's komen bij je omdat hun computer niet werkt, ze hebben een nieuw programma nodig of ze willen rechten voor toegang tot een bepaald domein. Het is aan jou om de vragen en problemen zelfstandig op te lossen. Je luistert goed naar je 'klant' en je probeert het zo snel mogelijk op te lossen. Je volgt de richtlijnen beschreven in de kwaliteitshandboeken die gelden binnen het bedrijf waar je werkt.

Amsterdam: Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf. De Beroepsopleidende Leerweg (BOL) duurt 2 jaar en bestaat uit ongeveer 60% school en 40% BPV. Tijdens je opleiding heb je de mogelijkheid om extra certificaten te behalen:

  • Microsoft certificeringen
  • Aries certificering (Amsterdam)
  • Cisco certificeringen (Hilversum)

Hilversum: Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf. De Beroepsopleidende Leerweg (BOL) duurt 2 jaar en bestaat uit ongeveer 60% school en 40% BPV. De Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) duurt 2 jaar en bestaat uit ongeveer 20% school en 80% BPV. Tijdens je opleiding behaal je Cisco certificaat CCNA1. Je kunt in 1 jaar doorstromen naar het tweede jaar op niveau 4 met een doorstroompakket.

Toelatingseisen

  • Aanvullende eis bij de BBL-opleiding: een arbeidsovereenkomst voor een duur van minimaal 6 maanden bij een erkend leerbedrijf

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's