WO Master

Bedrijfskunde in deeltijd

Tijdsduur
18 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 uur
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Ben je klaar om te starten met het masterprogramma Bedrijfskunde in deeltijd? Start per september of februari en volg een van deze richtingen: Digital Business, Strategy, of Leadership and Management.

Haal de academische titel Master of Science (MSc) van de Universiteit van Amsterdam met het programma van Bedrijfskunde in deeltijd en maak een volgende stap in jouw carrière.

De Master Bedrijfskunde bestaat uit inspirerende colleges verzorgd door ambitieuze en gepromoveerde docenten uit het bedrijfsleven en uit de academische wereld. Zo wordt de combinatie van actuele praktijk en academische vaardigheden gewaarborgd.

Maak gebruik van de efficiënte programmering op vrijdagen voor een optimale combinatie van werk en studie.
Bedrijfskunde in deeltijd richt zich op professionals die hun kennis op bedrijfskundig gebied willen verbreden of verdiepen en een Master of Science (MSc) diploma willen behalen.

Studenten die aan Bedrijfskunde in deeltijd beginnen hebben een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, enige bedrijfskundige voorkennis is hierbij een pré. Omdat colleges alleen op vrijdag gegeven worden, is het bijzonder goed mogelijk de opleiding te volgen naast een werkweek, je reist slechts een keer per week naar de Amsterdam Business School.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde in deeltijd en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit van Amsterdam
Spui 21
1012 WX Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...

Lees meer over Universiteit van Amsterdam