Cursussen & Trainingen

cursus voetreflexologie

Wellness Academie, In Amsterdam (+3 locations)
Tijdsduur
2 dagen van 10:00 tot 18:00
Next course start
Meerdere malen per jaar (+4 startdata)
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 dagen van 10:00 tot 18:00
Next course start
Meerdere malen per jaar (+4 startdata)
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

adamvoet

Voetreflexologie is een holistische behandelwijze waarvan de positieve gezondheidseffecten door steeds meer mensen worden ontdekt. De Wellness Academie blijft niet achter op dit gebied en biedt een toegankelijke en kwalitatieve cursus voetreflexologie aan. Deze cursus wordt aangeboden in de vestigingen in Amsterdam (NL), Hasselt (BE), Melle (BE) en Zandhoven (BE).

Eigen geneeskracht aanspreken

Tijdens de cursus voetreflexologie leer je om een reflexzonemassage van de voet te geven. De voetreflexologie gaat ervan uit dat in de voeten reflexzones zitten die in verbinding staan met alle andere delen van het lichaam; organen, spieren, gewrichten, klieren en alle andere lichaamsdelen. Door bepaalde reflexzones in de voeten te behandelen kunnen daarom klachten in andere delen van het lichaam worden verzacht, het immuunsysteem kan worden verbeterd en spanningen kunnen worden opgeheven. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat voetreflexologie de eigen geneeskracht van het lichaam aanspreekt om blokkades op te heffen.

Deskundige docente voetreflexologie

Wat de cursus voetreflexologie van de Wellness Academie extra uniek maakt is dat de docente in de leer is geweest bij Dwight Byers, een van de belangrijkste voetreflexologie leraren. Hij is namelijk de neef van de grondlegster van de voetreflexologie, Eunice Ingham (1889-1974). Onze docente voetreflexologie heeft zelf ondertussen al jaren ervaring en weet de kennis en vaardigheden op een heldere en effectieve manier over te brengen.

Inhoud van de cursus voetreflexologie:

 • Inleiding en achtergrond voetreflexologie
 • Het losmasseren van de voeten
 • Reflexpunten en werking
 • Reflexpunten localiseren
 • Reflexpunten behandelen
 • Juiste houding
 • Uitvoeren van een dieptemassage

Meteen praktisch aan de slag

De cursus voetreflexologie van de Wellness Academie is zeer praktijkgericht ingesteld, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk zelf de voetreflexmassage technieken kunnen uitvoeren. Doordat de cursus altijd in kleine groepjes wordt gegeven kun je tijdens de lessen veel zelf oefenen onder deskundige begeleiding. Omdat de inschrijvingen beperkt zijn is het wel belangrijk dat je je op tijd inschrijft.

Erkend diploma

De cursus voetreflexologie van de Wellness Academie wordt in Nederland door het BATC als bijscholing erkend. Nederlandse cursisten die zijn aangesloten bij BATC kunnen voor het volgen van deze cursus studiepunten krijgen.

Aankomende startdata

4 verkrijgbaar

Meerdere malen per jaar

 • Default Event Type
 • Amsterdam

Meerdere malen per jaar

 • Default Event Type
 • Antwerpen

Meerdere malen per jaar

 • Default Event Type
 • Gent

Meerdere malen per jaar

 • Default Event Type
 • Hasselt

Diploma

Ontvang een erkend diploma

Na afloop van de cursus ontvang je een erkend diploma.

Slagingskansen

De Wellness Academie test regelmatig de studenten op hun kennis gedurende de opleiding. Hierdoor slaagt de meerderheid bij hun eerste deelname aan het examen en staat de Wellness Academie bekend om haar hoog slagingspercentage. Mocht het toch niet lukken om in één keer het examen te halen, dan is dat geen probleem, je kunt namelijk ongelimiteerd herkansen.

Kosten

Betaalbaar en kwaliteit

De Wellness Academie bewijst dat het mogelijk is om tegen een betaalbare prijs een kwalitatieve cursus te volgen. Je komt hier niet voor onaangename verrassingen te staan. De kosten zijn namelijk transparant. Er komen geen extra kosten bij voor producten en materialen. Alle benodigdheden zijn vrij voorhanden op de Wellness Academie.Wil je weten wat de cursus voetreflexologie kost?

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in cursus voetreflexologie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Wellness Academie
Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam

Wellness Academie

Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness & Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en...

Lees meer over Wellness Academie