Zelfstandig werkend broodbakker

Cingel College, In Breda
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 3 BBL
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 3 BBL
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Mbo-opleiding zelfstandig werkend broodbakkerZelfstandig werkend broodbakker is een MBO-opleiding (BBL niveau 3) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.

Je wordt opgeleid om een ambachtelijke broodbakker te worden, die het vak van broodbakken beheerst. Tijdens deze opleiding leer je brood (tussen)producten te bereiden en hoe grondstoffen en (tussen) producten te bestellen en op te slaan. Hoogwaardige grondstoffen moeten namelijk onder de juiste condities verwerkt worden.

De opleiding is gericht op kennis en vaardigheden met betrekking tot het bereiden en verwerken van deegproducten, het behandelen en verwerken van de aangeleverde grondstoffen en het afwerken van broodproducten.

Als bakker werk je samen in een bakkerij met collega’s maar ook met verkoopmedewerkers, leveranciers en soms ook de afnemer.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Zelfstandig werkend broodbakker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cingel College
Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...

Lees meer over Cingel College