Music Production

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Music ProductionBen jij muzikaal aangelegd? En lijkt het jou wel wat om je eigen muziek te produceren en te verkopen? Ga dan voor de mbo-opleiding Artiest Music Production van het ROC van Amsterdam!

Hoe ziet de opleiding Artiest Music Production eruit?

De Music Production studie maakt deel uit van de opleiding Uitvoerend Muzikant. Al volgen studenten wel een heel eigen programma. Je volgt lessen in een professionele muziekstudio, waar je mag je opnemen, mixen en produceren. Daarbij word je gecoacht door docenten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Zo leer je het van de beste.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma op zak?

Veel afgestudeerden van het ROCvA willen werken als producer voor artiesten. Een baan bij een grote platenmaatschappij behoort zeker tot de mogelijkheden, maar je kunt natuurlijk net zo goed je eigen label beginnen. Met een diploma kun je zelfs als geluidseditor bij de radio of tv aan de slag te gaan. Ben je nog niet uitgeleerd? Gebruik je mbo-diploma dan om door te stromen naar het hbo.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Om je in te kunnen schrijven voor deze muzikale studie, heb je minimaal een vmbo-diploma Kb-/G-/T-leerweg nodig. Ook met een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo mag je je aanmelden. Maar met de juiste papieren alleen, ben je er nog niet. Je moet namelijk auditie doen zodat je ter plekke kunt laten zien wat je op muzikaal vlak in huis hebt.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam