Sportinstructie, Training & Coaching

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Sportinstructie, Training & CoachingIedere sporter weet dat een professionele carrière als voetballer of tennisser niet eeuwig duurt. Daarom is het nu alvast tijd om in de toekomst te investeren. Met de mbo-opleiding Sport & Coaching van het ROC van Amsterdam ben jij in ieder geval goed voorbereid!

Hoe ziet deze Sport & Coaching studie eruit?

Speciaal voor topsporters hebben het ROCvA en oud-voetballer Johan Cruyff het Johan Cruyff College opgericht. Op deze school wordt optimaal rekening gehouden met je sportieve verplichtingen, trainingen en wedstrijden. Zo kun je sporten en studeren tegelijk.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je studie?

Bij de sportopleiding van het ROCvA word je opgeleid tot trainer/coach. Met een diploma kun je op een hoog niveau aan de slag in je eigen tak van sport. Wil je liever eerst nog een paar jaar doorstuderen voor je aan het werk gaat? Dat kan! Het mbo-diploma geeft je namelijk toegang tot de hbo-studie Sport, Management en Ondernemen en tot de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO).

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor de selectie van aankomende studenten kijkt de toelatingscommissie voornamelijk naar het sportniveau. Het maakt niet uit of je voetbalt, hockeyt of turnt: als je maar op een hoog niveau met je sport bezig bent. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je vooropleiding. Je hebt minimaal een vmbo-diploma G-/T- leerweg of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo nodig. Wil je meer weten over deze toelatingseisen? Vraag dan meer informatie aan over deze sportieve opleiding!

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam