Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Hier staan wij voor

Passie, oog voor talent en menselijke maat. Daar draait het om bij Hogeschool Leiden. Wij dagen studenten uit het beste uit zichzelf te halen en zich maximaal te ontwikkelen. Het is onze taak om onderwijs en onderzoek te verzorgen met maatschappelijke waarde. Wij stomen immers de helden klaar die onder andere gaan zorgen voor onze ouderen en kinderen. We zijn een betrokken hogeschool met sterke wortels in de Leidse regio. Hogeschool Leiden leidt talenten op die aan de slag gaan met jeugd, werken in de gezondheidszorg en onderzoek doen in de ‘Life Sciences’. Wij wortelen in het verleden, maar wij kijken naar de toekomst, want daar doen we het voor. Via het onderwijs en toegepast onderzoek, met onze studenten, medewerkers en alumni, zijn wij via vele duizenden draden verbonden met deze regio. Wij willen dat werkgevers zeggen: ‘je moet ze van Hogeschool Leiden hebben’.

Onderwijs
Hogeschool Leiden beschikt over kwalitatief sterke opleidingen die onderscheidend zijn op het gebied van ‘Jeugd’, ‘Gezondheidszorg’ en ‘Life Sciences’. We leiden studenten op die aan de slag gaan in het onderwijs of op andere manieren in contact komen met jeugd, zoals in de jeugdzorg en de preventie van jeugdcriminaliteit. De aandacht voor de gezondheidszorg kent een lange traditie binnen de hogeschool en is sprake van een sterke regionale binding. Verschillende opleidingen van Hogeschool Leiden hebben een sterke binding met de bedrijven in het BioScience Park Leiden, het middelbaar laboratoriumonderwijs en met de Universiteit Leiden. Binnen de drie gebieden jeugd, gezondheidszorg en ‘Life Sciences’ bieden wij bacheloropleidingen aan op het gebied van Educatie, Management en Bedrijf, Sciences en Technology, Gezondheidszorg en Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie.


Toon alle opleidingen van Hogeschool Leiden

Opleidingen - Hogeschool Leiden

Opleidingen Tijdsduur Plaats
Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs 4 jaar Leiden
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek 4 jaar Leiden
Chemie 4 jaar Leiden
Commerciële Economie 4 jaar Leiden
Communicatie 4 jaar Leiden
Docent Muziek 4 jaar Leiden
HBO-Rechten 4 jaar Leiden
Informatica 4 jaar Leiden
Opleiding tot Verpleegkundige 4 jaar Leiden
Toegepaste Psychologie 4 jaar Leiden

Bekijk alles

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hogeschool Leiden en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11
2333 CK LEIDEN

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Hogeschool Leiden? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's