Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

RUIMTELIJKE VORMGEVING

Grafisch Lyceum Rotterdam
Samenvatting
Rotterdam
3 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Ruimtelijke Vormgeving & PresentatieAls jij een creatieve alleskunner bent met veel gevoel voor stijl en effici├źntie, dan is de driejarige opleiding Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie op niveau 4 aan het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) wellicht een uitstekende keuze voor jouw vervolgopleiding. Wanneer jij je aangetrokken voelt tot de wereld van winkelinrichting, theaterdecors, tentoonstellingen en beursstands, dan heeft de opleiding Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam alles in huis om van jou een echte expert te maken. Je leert op creatieve en professionele wijze om te gaan met de wensen en eisen van uiteenlopende opdrachtgevers. Dingen bedenken en ontwerpen is voor jou een echte uitdaging waarbij jouw ruimtelijk inzicht, je organisatietalent en gevoel voor trends je goed van pas komen. Het GLR zoekt voor de opleiding Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie talentvolle studenten die graag de handen uit de mouwen steken en zich niet laten afschrikken door praktijkgerichte opdrachten waarbij inventiviteit, inlevingsvermogen en technische vaardigheden een grote rol spelen!

Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie als toekomstgerichte opleiding!

Steeds meer winkels, bedrijven, instellingen en organisaties onderschrijven het grote belang van een professionele presentatie van hun goederen en/of dienstverlening. Of dit nu in een etalage, tijdens een beurs, in een theater of in een filmstudio is; als specialist op het gebied van Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie krijg jij tijdens de opleiding aan het GLR alle tools in handen om tot een succesvol eindresultaat te kunnen komen. Je leert op het Grafisch Lyceum Rotterdam alles over het ontwerpen van fraaie showrooms, aantrekkelijke stands voor bedrijven en kunstzinnig vervaardigde decors voor theatervoorstellingen. Ook musea maken veelvuldig gebruik van de vaardigheden van goed opgeleide specialisten op het gebied van Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie. Op het GLR leer je hoe je als ruimtelijk vormgever een tentoonstelling op creatieve wijze kunt aankleden en inrichten. Ook het op trendy wijze etaleren bij grote en kleine winkels of warenhuizen is na jouw studie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam absoluut aan jou toevertrouwd.

Technieken bij Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie aan het GLR

Bij de opleiding aan het Grafisch Lyceum Rotterdam wordt je wegwijs gemaakt in uiteenlopende technieken die je later nodig hebt bij het uitoefenen van je vak. Je leert zowel handmatig als met de pc of Mac ontwerpen en illustraties te maken. Je zult leren om gebruik te maken van professionele animatieprogramma's als 3Ds Max, digitale ontwerpsoftware van Adobe, en fotobewerking met Adobe Photoshop. Om het plaatje van de opleiding Ruimtelijke Vormgeving & Presentatie aan het GLR compleet te maken word je ook getraind in verkooptechnieken, projectmanagement en strategieontwikkeling. Ook kom je veel te weten over conceptontwikkeling, diverse materialen, marketing, communicatie, visuele presentatie en styling. Omdat je vaak werkzaam bent in een team, moet je goed kunnen samenwerken en ondersteunen.

Toelatingseisen

Grafisch Lyceum Rotterdam

Grafisch Lyceum Rotterdam

Creative world van het Grafisch Lyceum Rotterdam

Studeren op het Grafisch Lyceum Rotterdam Creatief, innovatief en een beetje eigenwijsHet Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) is een gezellige vakschool, gevestigd in het hart van Rotterdam, waar alles draait om media, design, communicatie en technologie. Wie bij het Grafisch Lyceum...


Lees meer over Grafisch Lyceum Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in RUIMTELIJKE VORMGEVING en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Grafisch Lyceum Rotterdam

Grafisch Lyceum Rotterdam

Heer Bokelweg 255
3032 AD Rotterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.glr.nl

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over RUIMTELIJKE VORMGEVING? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.