Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Paraveterinair, met specialisaties

Wellantcollege
Samenvatting
Houten
   
MBO
Nederlands
BOL

Over deze opleiding

Paraveterinair, met specialisaties - Wellantcollege

Heb jij een grote liefde voor dieren? En ben je ambitieus genoeg om het uiterste uit jezelf te halen? Wellantcollege heeft voor deze studenten de mbo opleiding Paraveterinair, met specialisaties ontwikkeld. Deze opleiding gaat een stap verder dan de reguliere mbo studies. Jij wordt een echte specialist in jouw vakgebied!

Hoe ziet de opleiding Paraveterinair, met specialisaties eruit?

De opleiding Paraveterinair, met specialisaties start je natuurlijk door goede basiskennis en -vaardigheden op te doen. Je leert alles over de verschillende dieren en hoe je ze het beste kunt behandelen bij ziektes. Maar daar houdt het voor jou niet op. Want bij Wellantcollege ga jij je specialiseren in een van deze paraveterinaire vakgebieden: anesthesie, tandheelkunde, diergedrag, paard of beeldvormende technieken. Bij een deel van de vakken werkt Wellantcollege samen met de Universiteit van Utrecht. Hier werk je meteen al met de nieuwste apparatuur en behandelmethoden.

Profiteer van het moderne opleidingscentrum

De mbo opleiding Paraveterinair, met specialisaties wordt gegeven in het moderne Paraveterinair opleidingscentrum in Houten. Hier kom je te werken met de nieuwste technieken en de beste materialen. Voor extra praktijkervaring werkt het opleidingscentrum van Wellantcollege samen met een ruim opgezette dierenkliniek. Je kunt er meekijken, leren en oefenen. Zo heb je tijdens je opleidingsperiode alles bij de hand om jouw talent verder te ontwikkelen.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma van de opleiding Paraveterinair, met specialisaties?

Na het behalen van je mbo diploma ben je in staat om zo zelfstandig mogelijk de verschillende paraveterinaire handelingen te verrichten. Je kunt je kennis gebruiken door te gaan werken in een dierenkliniek of in de farmaceutische industrie. Heb je het idee dat je nog niet uitgeleerd bent? Laat de 3-jarige opleiding Paraveterinair, met specialisaties dan een mooie opstap zijn voor een hbo vervolgstudie.

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Paraveterinair, met specialisaties en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Randhoeve 2
3992 XH Houten

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Paraveterinair, met specialisaties? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.