Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Green Production, richting Melkveehouderij

Wellantcollege
Samenvatting
Houten
   
MBO
Nederlands
BOL/BBL

Over deze opleiding

Green Production, richting Melkveehouderij - Wellantcollege

Een moderne veehouder moet met de tijd mee. Want tegenwoordig moet je aan steeds meer zaken denken om een winstgevend bedrijf te krijgen. Droom jij ervan om je eigen veehouderij te runnen? Kies dan voor de mbo opleiding Green Production, richting Melkveehouderij. Wellantcollege geeft je alle kennis die je nodig hebt om succesvol zaken te doen!

Wat leer je bij de opleiding Green Production, richting Melkveehouderij?

De Nederlandse melkveehouderij speelt een grote rol in de wereld. Maar om zoveel mogelijk productie uit je bedrijf te halen, moet je je bedrijf voortdurend blijven ontwikkelen. Bij de mbo opleiding Green Production, richting Melkveehouderij is er aandacht voor alle aspecten van het vak. Je krijgt onder andere lessen over verzorging, voeren, huisvesting, hygiëne en bemesting. Als onderdeel van je studie behaal je ook je melkdiploma en trekkerrijbewijs. Dit zijn immers onmisbare vaardigheden op elk veehouderijbedrijf. Voor een moderne bedrijfsvoering is het belangrijk dat je inzicht krijgt in administratie en kostprijsberekening. Kortom, de mbo opleiding Green Production, richting Melkveehouderij is een complete studie waarmee je goed wordt voorbereid op jouw vak.

Kies je eigen leerweg bij Wellantcollege

Met de opleiding Green Production, richting Melkveehouderij aan Wellantcollege dan ben je 2, 3 of 4 jaar bezig, afhankelijk van je niveau. Kies je voor de BOL-opleiding dan ben je 3 of 4 dagen per week op school en breng je de rest van de tijd door bij een veehouderijbedrijf. Daarnaast geeft Wellantcollege je de mogelijkheid om te kiezen voor een 2-jarige BBL-opleiding.

Verbreed je kennis met een buitenlandstage

Veel melkveehouders doen niet alleen zaken binnen Nederland. Om je optimaal voor te bereiden op jouw toekomst, leer je niet alleen iets over melkveehouderij in eigen land. Vierdejaars studenten van deze mbo opleiding Green Production kunnen namelijk stage lopen in het buitenland. Zo leer je het vak van veehouders van over de hele wereld. En die kennis kun jij weer gebruiken bij het opzetten van je eigen bedrijf!

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Green Production, richting Melkveehouderij en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Randhoeve 2
3992 XH Houten

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Green Production, richting Melkveehouderij? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.