Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Afstandsonderwijs
6 maanden
   
Cursussen & Trainingen
Zelfstudie
274 EUR
Op ieder moment

Bedrijfsorganisatie

De beste banen zijn er voor die mensen die het hele bedrijf breed kunnen overzien in structuren. In deze zeer boeiende cursus Bedrijfsorganisatie leert u dat op een sprekende manier. Een goede cursus voor uw carrière. De aard en de omvang van bedrijven verschillen onderling nogal. De meeste bedrijven hebben één ding wel gemeen: ze worden steeds ingewikkelder. Om een bedrijf goed te kunnen besturen, moeten alle onderdelen als stukjes in een puzzel in elkaar passen. Er is vraag naar mensen die dit in goede banen kunnen leiden. Bij de gespecialiseerde NHA kunt u dit leren met de duidelijke en goed te volgen cursus Bedrijfsorganisatie.

U krijgt te maken met zaken die in het bedrijf gebeuren (intern). Dit wordt afstemmingsproblematiek genoemd, één van de kernbegrippen uit deze boeiende en interessante cursus Bedrijfsorganisatie. Het totale bedrijf met zijn omgeving wordt bestudeerd. U krijgt derhalve een volledig en zeer gevarieerd lesprogramma met tal van onderwerpen die u beslist zullen aanspreken.

NHA ontwikkelde een van de beste en meest succesvolle cursussen van Nederland op dit gebied.

Studieduur
6 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd
Per les moet u rekenen op 3 tot 5 uur.

Vooropleiding
Voor deze cursus Bedrijfsorganisatie is geen specifieke vooropleiding vereist. Om de cursus Bedrijfsorganisatie te kunnen volgen is echter een algemene ontwikkeling op Vmbo-niveau gewenst.

Leerboeken
Voor deze cursus Bedrijfsorganisatie heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

Videopresentatie

     

NHA - Nationale Handelsacademie

NHA

Volg een thuisopleiding van NHA

Wil jij bijvoorbeeld een hbo bachelor opleiding afronden, maar heb je hier geen tijd voor? Misschien is een thuisopleiding van de NHA wel iets voor jou! Je kunt op de hogeschool NHA verschillende thuisopleidingen volgen op verschillende niveaus. Of je...


Lees meer over NHA - Nationale Handelsacademie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfsorganisatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Bedrijfsorganisatie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.