Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Gastronoom/Sommelier BBL

De Rooi Pannen
Samenvatting
Tilburg
4 jaar
   
MBO
BBL

Over deze opleiding

Als gastronoom, specialist in het restaurant, ben je medeverantwoordelijk voor de goede naam van het restaurant waar je werkt. Het is jouw doel om de gasten optimaal ten dienste te zijn. Het vernieuwen en ontwikkelen van een totaal gastvrijheidconcept, denk hierbij aan: exterieur, interieur, wijn- spijscombinaties, trends en jezelf kunnen verplaatsen in de gast, zijn voor jou een uitdaging en een passie. Jouw kennis en gedrevenheid kun je delen met je collega’s en je kunt goed leidinggeven aan de medewerkers van de bediening. Je hebt dus een verantwoordelijke baan; elke dag een topprestatie leveren. Jouw beloning: een enthousiast en gemotiveerd team, dat er gezamenlijk naar streeft om gasten, die vanuit de verre omgeving komen, optimaal te vermaken op topniveau.

Waar kun je gaan werken?

Je bent werkzaam bij topbedrijven in de horeca.

Wat ga je ervoor doen?

Deze 2-jarige opleiding wordt aangeboden in een beroepbegeleidende leerweg (BBL). De vaktheorie, economie en talen ondersteunen de kennis die je nodig hebt bij je managementtaken. In de 2 leerjaren van de opleiding staan leerdoelen als gastenpsychologie, wijn- en spijskennis en vakgerichte managementvaardigheden centraal.

Diploma

MBO-diploma Gastronoom/Sommelier BBL

Toekomstperspectief

Het diploma Gastronoom geeft je onder andere toegang tot de Lerarenopleiding (HTV).

Toekomstperspectief

Het diploma Gastronoom geeft je onder andere toegang tot de Lerarenopleiding (HTV).

Toelatingseisen

Voor de opleiding Gastronoom heb je als vooropleiding Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3).

De Rooi Pannen

ROC De Rooi Pannen

De Rooi Pannen - Praktijkgericht en ondernemend

Met vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda biedt Scholengemeenschap De Rooi Pannen kwalitatief en hoogstaand VMBO- en MBO-onderwijs in verschillende sectoren: Horeca, Vormgeving, Handel en Toerisme/Recreatie. De school is erg praktijkgericht en dat is zichtbaar in de inrichting van de...


Lees meer over De Rooi Pannen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Gastronoom/Sommelier BBL en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

Postbus 1458
5004 BL Tilburg

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Gastronoom/Sommelier BBL? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.